مواد لازم :
نخود و لوبيا سفيد
|
یک پیمانه
|
گوشت
|
250 گرم
|
پياز متوسط
|
یک عدد
|
عدس
|
یک پيمانه
|
برنج
|
دو پيمانه
|
تره خرد شده
|
500 گرم
|
فلفل قرمز يا سياه
|
به ميزان لازم
|
نمك و زردچوبه
|
به ميزان لازم
|
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه ميپزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت 24 ساعت خيس كردهايم به گوشت اضافه ميكنيم. وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه ميكنيم و درجه شعله گاز را تنظيم ميكنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريشريش شده و از هم جدا شود. روي اين آش را با كشك، نعناداغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو ميكنيم.
* از ويژگيهاي اين غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانيها يافت می شود.
منبع : groohashpazi
:: موضوعات مرتبط:
انواع آش ,
,
:: برچسبها:
آموزش انواع غذاها
,