مواد لازم : پاستای مارپیچی خام : ۲پیمانه خامه : یک پیمانه پودرسیر : نصف قاشق چای خوری پودرجوزهندی : یک هشتم قاشق چای خوری مرغ آب پز و خرد شده : یک و نیم پیمانه...
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.
گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .
تکه های مرغ را از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفران قرار دهید . موقع به سیخ کشیدن گوشت سعی کنید که تکه های سینه را که پخت کمتری لازم دارد با هم و تکه های ران را جدا وبا هم به سیخ بکشید وبا حرارت کم مرغ را کباب کنید .
موادلازم گوشت چرخ کرده=۲۵۰ گرم سیر = ۲ تا ۳ حبه رنده شده تلخون و مرزه = در صورت تازه بودن بک لیوان . اگر خشک بود یک قاشق غذاخوری پر فلفل دلمه ای =یک عدد بزرگ سیب زمینی = یک عدد بزرگ که به صورت نگینی خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره =به میزان لازم رب= یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه : گوشت و سیر و مرزه و ترخون و نمک و فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و به اندازه یک گردو مواد را گلوله ای میکنیم. پیاز را سرخ میکنیم و به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیمو بعد گوجه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیم پز شود .بعد گلوله های آماده شده را اضافه میکنیم و باز هم در ظرف را میبندیمو صبر میکنیم تا گلوله های گوشتی کمی به اصطلاح خودش را بگیردسپس رب را در یک لیوان آب جوش حل کرده و نمک میزنیم و به مواداضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد و در آخر کمی آبغوره به آن اضافه میکنیم. ( در صورت تمایل ) هنگام خوردن سیب زمینی سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم. این غذا را مانند خورشت ها با برنج میتوان خورد. ویرایش و تلخیص: آکاایران
طرز تهیه : گوشت و سیر و مرزه و ترخون و نمک و فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و به اندازه یک گردو مواد را گلوله ای میکنیم. پیاز را سرخ میکنیم و به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیمو بعد گوجه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیم پز شود .بعد گلوله های آماده شده را اضافه میکنیم و باز هم در ظرف را میبندیمو صبر میکنیم تا گلوله های گوشتی کمی به اصطلاح خودش را بگیردسپس رب را در یک لیوان آب جوش حل کرده و نمک میزنیم و به مواداضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد و در آخر کمی آبغوره به آن اضافه میکنیم. ( در صورت تمایل ) هنگام خوردن سیب زمینی سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم. این غذا را مانند خورشت ها با برنج میتوان خورد. ویرایش و تلخیص: آکاایران
روش تهیه :گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید.خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید.یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید . کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید . ازگوشت مرغ هم میتوانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم میشود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.
کوفته روسی ,طرز تهیه کوفته روسی ,روش تهیه کوفته روسی ,طرز پخت کوفته روسی ,آموزش پخت کوفته روسی ,مواد لازم برای کوفته روسی ,کوفته روسی خوشمزه ,دستور پخت کوفته روسی ,زمان پخت کوفته روسی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع کوفته
سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و کل مواد را ورز می دهیم. سپس از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر داشته و وسط آن را گود می کنیم...
مواد لازم:
سیب زمینی پخته 300 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز سرخ کرده 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ آب پز 3عدد
گشنیز و جعفری خورد شده 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
زرشک 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام 1عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آرد سوخاری، گردو، زعفران به میزان لازم
روش تهیه :
گوشت را با پیاز سرخ شده و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت خشک شود. سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را نیز به مواد اضافه می کنیم.در آخر سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و کل مواد را ورز می دهیم. سپس از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر داشته و وسط آن را گود می کنیم، وکمی زرشک و گردو داخل آن می ریزیم و کوفته را به شکل گرد در می آوریم.-کوفته ها را داخل تخم مرغ خام و سپس در آرد سوخاری می غلتانیم.کوفته ها را به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم تا خودشان را بگیرند تا به هنگام سرخ کردن وا نروند.کوفته ها را در روغن داغ، سرخ می کنیم و با سس قرمز و گوجه سرو می کنیم.
غذاهایی که با نان خورده میشوند، قدرت سیرکنندگی بیشتری دارند. بنابراین، اگر قصد کاهش وزن دارید، بهتر است غذاهایتان را، البته با حداقل کالری، با نان میل کنید....
ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم...
برای آشپزی آکا ▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم؛ ▪ پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد؛ ▪ تخم مرغ: ۲ عدد؛ ▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی؛ ▪ سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد): ۲ حبه؛ ▪ آرد: یک قاشق غذا خوری پر؛ ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ ▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان.
● طرز تهیه: - ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. - ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. - در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچۀ خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
- ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم. - در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایۀ آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم.
- می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.
●
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا ▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم؛ ▪ پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد؛ ▪ تخم مرغ: ۲ عدد؛ ▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی؛ ▪ سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد): ۲ حبه؛ ▪ آرد: یک قاشق غذا خوری پر؛ ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ ▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان.
● طرز تهیه: - ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. - ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. - در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچۀ خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
- ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم. - در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایۀ آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم.
- می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید.
مواد لازم : سیبزمینی : 5 تا 6 عدد متوسط تخممرغ : 7 عدد گوجه فرنگی : یک عدد متوسط هویج : یک عدد بزرگ فلفل دلمه سبز و رنگی : از هر کدام یک عدد
قارچ :150 گرم
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخکرده :50 گرم
نخودفرنگی بخارپز شده: یک فنجان
زرشک ، روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخممرغها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.
گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.
با وجود این که طبق آداب و رسوم این مردها هستند که از زن ها خواستگاری می کنند، حقیقت این است که در یکی از هر 20 زوج این زن است که از مرد خواستگاری می کند. برخی از زن های معروف هم از شریک زندگیشان درخواست ازدواج کرده اند. با وجود این که طبق آداب و رسوم این مردها هستند که از زن ها خواستگاری می کنند، حقیقت این است که در یکی از هر 20 زوج این زن است که از مرد خواستگاری می کند. برخی از زن های معروف هم از شریک زندگیشان درخواست ازدواج کرده اند و گاه حتی در مقابل آن ها زانو زده اند.
«آلیسیا مور» که بیشتر به عنوان «پینک» شناخته شده است از ستاره موتور سواری، «کری هارت»، در حالی که اومشغول مسابقه بود با در دست گرفتن تابلویی که روی آن نوشته بود «با من ازدواج می کنی؟» خواستگاری کرد. کری که فکر می کرد او دارد شوخی می کند به مسیر خود ادامه داد، ولی پینک در دور بعدی زیرنوشته هایش عبارت «جدی میگم» را اضافه کرد. آنها شش ماه بعد ازدواج کردند و حالا یک دختر کوچولو دارند.
1-کشیدن سیگار نیکوتین، جرم توتون و دود حجم خون را در پوست افزایش میدهند. این امر موجب شل شدن و کاهش انعطاف لازم پوست میگردد. علاوه بر این سیگار کشیدن باعث از بین رفتن درخشندگی پوست و کدر شدن آن شده و به پوست ظاهری زرد میبخشد. پوست به اکسیژن نیاز دارد زیرا اکسیژن به ساختن کلاژن و الاستین کمک میکند و گردش خون را در پوست سریعتر میکند. ورزش از هرگونه محصول آرایشی بهتر میزان اکسیژن پوست را بالا میبرد. روزانه سی دقیقی پیاده روی با قدم های تند به مراتب بهتر از خرید یک محصول با قیمت سی هزار تومان است. بسیاری از این فرآورده های شیمیایی تاثیری بر میزان اکسیژن پوست ندارند.
2-الکل
نوشیدن الکل پوست را دهیدراته میکند، رگهای خونی را گشاد میسازد و باعث سرخی پوست میگردد.
3-نور خورشید
همه ما اکنون میدانیم که نور خورشید تا چه اندازه ای برای پوست زیان آور است. پس چرا اجازه میدهید چهره تان در برابر نور خورشید چون یک ماهیتابه سرخ شود؟ میتوانید با استفاده از کرم های ضد آفتاب تا حدی از اثرات زیان بار نور خورشید بکاهید، بنابراین روز خود را با مصرف این کرم ها آغاز کنیدو یا پس از غروب خورشید از منزل خارج شوید.
4-رادیکال های آزاد
با کپسول های ویتامین ای به جنگ رادیکالهای آزاد بروید. یک عدد کپسول 1000 میلی گرمی را با یک سنجاق تمیز سوراخ کنید و محتوای آن را مستقیما روی پوست بمالید و یا آن را با کمی مرطوب کننده مخلوط کنید.
5-افراط در خوردن
پرخوری میتواند بدنتان را دچار کمبود مواد مغذی سازد. به دنبال نارسایی مواد مغذی در بدون پوست نازک میشود و خیلی زود و به آسانی آسیب خواهد دید و دیگر طراوت و شفافیت گذشته را نخواهد داشت. علاوه بر این چاقی و لاغری های متعدد باعث شل و آویزان شدن پوست میگردد.
6-داروها
برخی از داروها میتوانند موجب حساسیت پوست نسبت به نور شوند. زمانی که دارو مصرف می کنید، به ویژه آنتی بیوتیک، درباره اثرات جانبی آن از دکتر توضیح بخواهید، شاید لازم باشد در طول مدت درمان و استفاده از دارو، پووست خود را در برابر نور خورشید قرار ندهید.
7-تلفن
چطور ممکن است تلفن دشمن سلامت پوست باشد؟ تا حالا شده ترک های ریزی در اطراف چانه تان ببینید؟ هیچ میدانید در افرادی که در طول روز مدت زیادی را با تلفن صحبت میکنند این ترک ها ممکن است به خاطر تکیه دادن گوشی تلفن به چانه باشند؟هر چند وقت یک بار گوشی تلفن خود را ضدعفونی کنید و عادت کنید که گوشی را به چانه خود تکیه ندهید.
اصولاً به محیطی گفته میشود که جهت تولید و یا تحقیقات علمی و صنعتی در آن فعالیتهایی صورت میگیرد و در این محیط مقدار آلایندههای زیست محیطی بسیار پایین تر از حد معمول فضای یک محیط بسته میباشد. آلایندههای معمول عبارتند از: گرد و غبار، میکروبهای معلق در فضا و بخار مایعات محیطی. بطور دقیق تر اتاق تمیز محیطی با آلایش کنترل شده ذرات معلق در فضاست که در هر متر مکعب آن تعداد معینی ذره موجود است. بطور مثال در ساختار تعریف شده در ISO ۹ برای اتاقهای تمیز تعداد کمتر از ۳۵ میلیون ذره در هر متر مکعب تشریح شدهاست.
اتاق تمیز میتواند فضای بسیار بزرگی باشد بطوریکه گاهی اوقات تمامی یک کارخانه با هزاران متر مربع مساحت میتواند در سولههایی با فضای تعریف شدهٔ اتاق تمیز و زمینهای پوشیده شده با کف پوش مخصوص اینگونه اتاقها ساخته شده باشد. اتاقهای تمیز معمولاً برای تولید مواد نیمه رسانا مانند ژرمانیوم، سیلیکون و یا برای تولید لوازم تکنولوژیک پزشکی و زمینههای دیگر که تولیدات مربوط به آنها نیاز به محیطی بسیار پاکیزه و فاقد آلودگیهای عادی محیط دارند. جریان هوای هدایت شده به داخل اتاقهای تمیز توسط دستگاه مخصوص تصفیه و فیلتر میشوند و همچنین هوای داخل محیط بطور دائم در چرخش و تصفیه مجدد قرار میگیرد و توسط دستگاههای تمیز کننده ذرات هوای قوی (HEPA) و یا (ULPA) پردازش میشوند تا ذرات ایجاد شده در محیط اتاق تمیز نیز از بین بروند. کارکنان از دوش هوا که در اتاق مخصوصی در محل ورود به سالن تعبیه شده میگذرند و همواره از لباسهای مخصوص و پوشیده مانند کلاه و ماسک و دستکش و روپوش و کفش ویژه و... استفاده میکنند. حتی وسایل کار و دستگاههای موجود در اتاق تمیز نیز به شکلی طراحی شدهاند تا کمترین تعداد ذرات معلق در هوا از نتیجه کارشان حاصل شود. قابل توجهاست که اتاق تمیز محیط استریل نیست و الزاماً به دلیل تعداد کنترل شده ذرات معلق در هوای محیط، اتاق تمیز نامیده میشود. این ذرات توسط دستگاه شمارنده این ذرات قابل اندازه گیری هستند.
منظره بیرونی اتاق تمیز(دانشگاه کاردیف) برخی اتاقهای تمیز دارای فشار مثبت هوا هستند و در این موارد در صورت وجود هرگونه درز و شیار در محیط اتاق تمیز به هوای بیرون، هوا از محیط اتاق تمیز خارج میشود و با این فشار مثبت هوا، از ورود هوای بیرون از این شیارها به داخل اتاق پیشگیری صورت میگیرد. برخی اتاقهای تمیز نیز به دستگاههای ویژه کنترل رطوبت هوا مجهز هستند که تلاش میکنند تا در موارد مورد نیاز رطوبت محیط را پایین نگه دارند. اتاقهای تمیز رده پایین شاید نیازی به تمامی این موارد نداشته باشند و تنها با رعایت پوشش کارکنان و بویژه کفشهای آنها و یا تعویض روپوش، فضای دلخواه را پدید آورند.
احسان علیخانی (زادهٔ ۱۵ آبان ۱۳۶۱ در تهران) تهیهکننده، مجری تلویزیونی، دستیار کارگردان و کارگردان اهل ایران است. علیخانی در حین اجرای ویژه برنامه سال تحویل سال ۱۳۹۱ در واکنش به سخنان محمود احمدی نژاد که گفته بود وسایل ضروری عید در سر کوچهٔ ما گران نیست، مردم تهران میتوانند بیایند و از محلهٔ ما خرید عید را انجام دهند، به توبیخ و ممنوعالفعالیت وی از تلویزیون انجامید.
مجری به شخص یا نهادی گفته میشود که به معرفی اهداف و فعالیتهای انجام شده در یک برنامه میپردازد. به ویژه در دنیای رسانه مجری در رادیو و تلویزیون مسئولیت ارائه برنامهها را بر عهده دارد.
ارتباط مؤثر با مخاطب از ویژگیهای الزامی برای یک مجری است. او باید بداند با توجه به طیف مخاطبان و هدف برنامه، از چه شیوهای برای برقراری این ارتباط استفاده کند.
متن مجری، شامل عبارات و جملاتی است که مجری در فواصل برنامهها اجرا میکند و شمایی کلی از برنامه را دربرمیگیرد. این متن منقطع است تا بتواند در فواصل کوتاه بین برنامهها خوانده و اجرا شود اما در کل موضوعی پیوسته را دنبال میکند و مکمل متنهای قبلی و بعدی خود است.
مجری یک مراسم که در اصطلاح انگلیسی به آن Master of Ceremony یا MC میگویند وظیفهٔ هدایت مراسم، تنظیم برنامهها و گاهی نیز وظیفه گفتگو با میهمان مراسم را برعهده دارد.
نگهداشتن مخاطبان در یک محیط محدود مانند سالن همایش، با برنامههای مداوم و پشتسرهم میتواند موجب خستگی آنان و درنتیجه عدم پیگیری برنامهها گردد اما مجری با توجه به این موارد میتواند از این حالت جلوگیری نماید.
بیشتر برنامههای تلویزیون بر مبنای فعالیت مجری اداره میشود. در این برنامهها مجری میتواند در نقش معرفی کنندهٔ برنامهها، میزبان، گزارشگر، مفسر یا ... ظاهر شود.
مجری تلویزیونی فردی است که در برنامههای تلویزیونی به خصوص برنامههای گفتوگو محور شرکت کرده و نقش اداره کننده بحثها و گفتگوها را بر عهده میگیرد. برخی مجری تلویزیونی را صرفاً یک گوینده تلویزیونی غیرمسئول میدانند که تنها متنی را از حفظ و یا از روی کاغذ میخواند، اما کارشناسان تلویزیونی گویندگی را فقط یکی از مسوولیتهای مهم و تخصصی متعدد این عنصر رسانهای میدانند و معتقدند که باید بین این دو شخصیت یعنی مجری و گوینده تفاوت قائل شد.
مجری تلویزیونی از راههای گوناگونی فعالیت خود را انجام میدهد. اغلب به صورت مستقیم برای ارتباط با مخاطب به دوربین نگاه میکند و دربارهٔ برنامه یا موضوع آن به ارائه توضیحاتی میپردازد. گاهی نیز به دوربین نگاه نمیکند که در این حالت اغلب متنی را که به موضوع برنامه مربوط میشود و از قبل توسط نویسندهٔ برنامه برای او آماده شده است را میخواند یا به صورت فیالبداهه به ایراد سخنان مرتبط میپردازد.
گاهی نیز بدون نگاه کردن به دوربین، با افرادی که در استودیو و خارج از قاب تصویر قرار دارند صحبت میکند.
از دیگر موارد پرکاربرد در برنامههای تلویزیونی، ارتباط مجری با میهمان برنامه است. در این حالت مجری به دوربین نگاه نمیکند، بلکه پیرامون یک موضوع خاص با میهمان برنامه به گفتگو میپردازد.
مجری رادیویی نیز نقشی مشابه یک مجری تلویزیونی بر عهده دارد، با این تفاوت که در یک برنامه رادیویی نقش مجری بسیار پررنگتر است. همچنین در رادیو حرکات جسمانی مجری دیده نمیشود و او باید تنها از طریق تغییر حالات صدای خود به انتقال حس بپردازد.
تاریخ پژوهش در رخدادها و کارهای آدمی در گذشتهاست. هرچند غالباً این رشتهٔ مطالعاتی را در زیرگروهی از علوم انسانی یا علوم اجتماعی قرار دادهاند، با این حال میتوان آن را به عنوان پلی بین این دو شاخه تلقی کرد؛ زیرا روشهای مطالعاتی مختلف آن از هر دو شاخه وام گرفته شدهاند. تاریخ به عنوان یک رشتهٔ مطالعاتی دارای شاخهها و گرایشهای جانبی زیادی است که از آن میان میتوان به تاریخشماری، تاریخنگاری، تبارشناسی، خط نگاری تاریخی(کتابت شناسی)و cliometrics اشاره کرد. موّرخین از گذشته کوشیدهاند تا پرسشهای تاریخی را با پژوهش در اسناد نوشتاری پاسخ گویند. با اینحال پژوهشهای تاریخی تنها به این منبعها محدود نمیشوند. به طور کلی منبعهای دانش تاریخی را میتوان به سه دسته تقسیم کرد: نوشتهها، گفتهها، بقایای مادی. تاریخنگاران برای کار خود از هر سه این هااستفاده میکنند. موّرخان غالباً به اهمیت نوشتههای تاریخی اشاره میکنند. این تأکید باعث ایجاد اصطلاح پیش از تاریخ شده که به دورانی که هنوز خط ابداع و ایجاد نشده بود، اشاره میکند. تقسیم تاریخ به شکل پیش از تاریخ و تاریخی بستگی زیادی به موضوع مورد مطالعه دارد، زیرا خط در نقاط مختلف دنیا در زمانهای متفاوتی پدید آمدهاست. توجه به گذشتهٔ انسان به طور طبیعی باعث تقیسم زمان به تکههای قابل اداره شدهاست. راههای زیادی برای تقسیم گذشته وجود دارد که از این میان میتوان به تقسیمهای تاریخشماری، فرهنگی و موضوعی اشاره کرد. این سه گونهٔ تقسیمبندی انحصاری نیستند و غالباً میتوان موارد تداخل را بین آنها مشاهده کرد. تمرکز روی مکان، زمان یا موضوعی خاص بین موّرخان امری عادی است و باعث تخصصگرایی در تاریخنگاری میشود. تاریخ برای دیگران، به شکل اصطلاحی کلی به معنای مطالعهٔ هر چیز دربارهٔ انسانهای پیشین در آمدهاست اما به تازگی حتی این محدوده هم توسط رشتههایی چون تاریخ بزرگ به چالش کشیده میشود، از روزگاران گذشته تاریخ را با هدفهای عملی یا نظری میخواندند، اما امروزه آن را از جهت کنجکاوی فکری هم مطالعه میکنند.
تاریخ تابعی از متغیرهای گوناگون است که انسان فقط در برخی از آنها نقش دارد. زمینشناسی و جغرافیا از متغیرهای اساسی تاریخ هستند. ضرباهنگ زایش و فرسایش کوهها، پیشروی متقابل دریا و خشکی، طغیان و تغییر مسیر رودها، میزان بارش نزولات جوی و سایر عوامل طبیعی، بر تاریخ اثرگذار هستند. عوامل انسانی مانند جمعیت، مهاجرت، فناوری و حتی نژاد اثر چشمگیری بر روند فرایندهای تاریخی دارند. در شرایط طبیعی تقریباً برابر (مانند مصر و آمریکای شمالی)، نژادهای بشری، تمدنهای بسیار متفاوتی ایجاد کردهاند.
اصطلاح فلسفه ی تاریخ، در قرن هیجدهم میلادی، توسط ولتر وضع شد. منظور وی از این اصطلاح، چیزی بیش از تاریخ انتقادی و علمی نبود؛ یعنی نوعی از تفکر تاریخی که در آن، مورخ به جای تکرار داستانهایی که در کتب کهن مییابد، خود به بازسازی آنچه واقع شده میپردازد. این نام توسط هگل و نویسندگانی دیگر، در پایان قرن هیجدهم به کار رفت، ولی آنها معنای کاملاً متفاوتی از این اصطلاح اراده کردند و آن را به معنای تاریخ کلی یا جهانی به کار بردند. سوّمین کاربرد این اصطلاح را در نوشتههای برخی از پوزیتیویستهای قرن نوزدهم مییابیم. از نظر آنها وظیفه فلسفه تاریخ، کشف قوانین عامی بود که بر روند رویدادهایی که مورخ به شرح و نقل آنها میپردازد، حاکم است. وظایفی که ولتر و هگل بر عهده ی فلسفه ی تاریخ مینهادند، به وسیله تاریخ نیز قابل انجام بود،ولی پوزیتویستها تلاش کردند تا از این طریق، تاریخ را نه فلسفه،بلکه علمی تجربی قلمداد کنند. در هر یک از این موارد کاربرد فلسفه تاریخ مفهوم خاصی از فلسفه مد نظر بود. متفکران اروپایی که از طبیعت ناامید شده بودند،به پژوهش درباره تاریخ روی آوردند. زیرا تاریخ هرچند آکنده از وقایع فهم ناپذیر و رازهای ناگشودنی می نمود،با این حال بیشتر از طبیعت به خواست و آرزوی انسان وابسته دیده می شد.
سر هر انسان به طور متوسط دارای ۱۵۰۰۰۰ تار مو است. وقتی یکی از آن ها خشک شود بقیه هم خشک می شوند اما بر خلاف یک باغچه گل خشک شده یا برنج سبوس کنده شده راه چاره تنها آب دادن به آن ها نیست در حقیقت ممکن است آب عامل خشکی مو باشد به ویژه اگر منظور از آب، آب های حاوی املاح کلر دار یا کف آلود باشد. شنا و شامپو کردن مکرر مو از علل شایع از بین بردن لطافت و تموّج مو ها هستند از جمله عوامل دیگر می توان به رنگ کردن، حاملگی، بیگودی های برقی، سشوار کشیدن های مکرر و قرار گرفتن زیاد در برابر نور خورشید اشاره کرد. به هر حال علت هرچه باشد در حال حاضر مو های بیچاره تان بد جوری به کمک نیاز دارند! تقریبا می توان صدای “کمک کنید”،”کمک کنید” آن ها را از انتهای به دو نیم شده هر یک از ۱۵۰۰۰۰ تار مو شنید. در این جا نکاتی را در مورد چگونگی نجات مو های خشک یاد آور می شویم.
سلام دوستان نازنین من. چقدر دلم براتون تنگ شده بود. امیدوارم که تعطیلات نوروزی به همتون خوش گذشته باشه و برای تک تکتون آرزوی سالی خوب و پر بار رو دارم. انقدر توی کامپیوترم عکس شیرینی و غذا دارم که تا یکسال هم پشت هم پست بگذارم تموم نمی شه. اما راستش فرصت ویرایش عکسها و تایپ دستورات رو ندارم. اما انشالله از امروز کم کم شروع می کنم براتون پست های خوشمزه گذاشتن. شیرینی های عیدم رو هم براتون آموزش میدم که انشالله برای طول سال یا نوروز بعدی استفاده کنید.
سلام من به همگی شما همراهان خوب و صمیمی دنیای شیرینی آشپزی. امیدوارم روزه نمازهاتون مورد قبول درگاه حق تعالی قرار گرفته باشه و تو دعاهاتون منو از یاد نبرده باشید. برای امروزتونیک غذای خوشگل و خوشمزه در نظر گرفتم. ظاهر زیبایی داره و سفرهاتون رو رونق می ده. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
سلام عزیزانم. در اینکه فست فدو ها خیلی طرفدار دارند و از بچه تا بزرگ به خوردنشون علاقه نشون می دهند که شکی نیست. اما هر روز نمی شه پیتزا خرید یا درست کرد. تازه وقتهایی هم هست که دنبال یک غذای با صرفه و خصوصا فوتی و فوری و بقول من سه سوته می گردیم و نمیدونیم جواب چند تا شکم گرسنه رو با چی بدیم. اونجاست که این غذا میتونه یک انتخاب عالی باشه.
تخممرغ پخته شده: سه عدد، پیاز حلقه شده متوسط: یک عدد، فلفل دلمهای: یک عدد، لوبیا سفید پخته شده: یک لیوان، زیتون: نصف لیوان، گوجه فرنگی حلقه شده: سه عدد متوسط، جعفری ریز خرد شده: یک پیمانه، روغن زیتون، نمک، فلفل و سرکه برای تهیه سس: به میزان لازم.
طرز تهیه:
پیاز و لوبیای پخته را با هم مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا یک ساعت به همین حالت بماند. بعد جعفری خرد شده و فلفل دلمه را همراه روغن زیتون و سرکه به آن اضافه و مخلوط کنید. سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و اطراف آن را با حلقههای تخممرغ پخته و زیتون و گوجه تزئین کرده و کمی روی تخممرغها و گوجه را نمک و فلفل پاشیده و میل کنید.
مُد (به فرانسوی: Mode) اصطلاح کلی در حیطه هنر طراحی پوشاک است که تحت تاثیر اوضاع فرهنگی و اجتماعی جامعه در یک دوره زمانی مشخص انجام میپذیرد. برای تعریف مد (انگلیسی Fashion) دو تعریف دیگر نیز ارائه شده است: "شیوه رفتاری که به طور موقت توسط بخش مشخصی از اعضاء یک گروه اجتماعی اتخاذ می شود، به این دلیل که آن رفتار انتخابی را از نظر اجتماعی برای آن زمان و موقعیت مناسب تشخیص می دهند." "مد نوع لباسی است که اخیراً پذیرفته شده است."مد در یک زبان و قابل فهم درک خواص ظاهری لباس و شناخت موقعیت اجتماع نسبت به پوشش افراد است.
به هنرمندانی در عرصه پوشاک که با طرحهای ابداعیشان تاثیر بهسزایی در صنعت مد در یک دوره خاص زمانی بگذارند، «طراح لباس» گفته میشود.
عمو پورنگ عمو پورنگ عنوان یکی از محبوبترین برنامههای کودک در تلویزیون دولتی ایران است. این برنامه از سال ۱۳۸۰ سه روز در هفته بصورت زنده از شبکه اول سیما بر روی آنتن میرفت اما از ابتدای سال ۱۳۸۸ پخش زنده آن قطع و تنها یک روز در هفته بصورت ضبط شده پخش شد.اجرای این برنامه بر عهده داریوش فرضیایی و امیرمحمد متقیان و تهیه کننده آن مسلم آقاجانزاده بود. این مجموعه پس از پخش ۱۴۱ قسمت، در فروردین ۱۳۹۳، به کار خود پایان داد.
امیرمحمد متقیان امیرمحمد متقیان(متولد ۱۳ آذر ۱۳۷۴) مجری نوجوان برنامههای کودک در سیمای جمهوری اسلامی ایران و همکار داریوش فرضیایی در برنامه تلویزیونی عموپورنگ است.او در مصاحبهای میگوید به کتاب علاقه دارد و از شهرتی که در کودکی بهدست آوردهاست ناراضی است.
متخصصان تغذیه مصرف مرتب و هفتگی ماهی و انواع فراوردههای دریایی را توصیه میکنند اما خیلیها میگویند این مواد غذایی قیمت بالایی دارند و هر کسی نمیتواند از پس هزینه تهیهشان برآید در حالی که میگوپلو یکی از انتخابهای مناسب است و البته این غذا مانند هر غذای دیگری اصولی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
پزشکان میگویند ماهی بخورید و سعی کنید ماهیهای متنوعی را در سبد غذاییتان داشته باشید اما وقتی برای خرید آن میرویم یا سری به بازار ماهی فروشها میزنیم. با انواع و اقسام ماهیها روبرو میشویم و سردرگم میمانیم که کدام یک را برداریم. گاهی هم شاید فقط با توجه به قیمتها یکی را انتخاب کنیم بدون آنکه بدانیم هر ماهی باید به روشی خاص پخته شود و برای غذایی خاص مناسب است. این مطلب به این موضوع اختصاص دارد که هر ماهی بهتر است با چه روشی پخته و مصرف شود.
* برای مزهدار کردن ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را فیله کنید و در شیر و پیاز خلالی خرد کرده به مدت 3 ساعت بخوابانید. سپس در آبکش بریزید، با نمک و فلفل مزهدار کنید، در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
* برای آن که بوی ماهی از دست زدوده شود بهتر است دستهای خود را با محلول سرکه و آب و یا آب و نمک بشویید.
* آردبرنج را با آب مخلوط کنید و زمان جوشیدن شیر، مخلوط را به آن اضافه کنید. کره و شکر را نیز اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه روی حرارت کم بپزد.
* زمانی که مواد غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. می توانید با کمی پودر گل محمدی روی پودینگ را تزئین کنید.
سوفله واژهای فرانسوی به معنای پف کردن و بالا آمدن است. در تهیه سوفله همیشه زرده و سفیده تخممرغ از هم جدا میشوند. یکی از دلایل اصلی پف کردن سوفله، جدا هم زدن سفیده تخممرغ است که اگر با کمی نمک همراه باشد پف خوبی به آن میدهد.
سوفلهها را میتوان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برایتان در نظر گرفتهایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست میکنند و در این نوع سوفلهای که دستورش را برایتان گذاشتهایم، سوفله را در خود پرتقال درست کردهایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرفهایی به اسم «رمکین» هم درست میکنند.
در صورتی که شما نیز از یکی از مدل های گوشی های سونی اریکسون استفاده میکنید ، به مشکل آزار دهنده ای که هر از چند گاهی پیش میاید برخورد کرده باشید. به این شکل که به هنگام باز کردن یک عکس یا فایل صوتی و استفاده از گزینه "استفاده به عنوان" گوشی شما خاموش و روشن (ریست) میشود
پس از نوآوری های متعدد شرکت ایرانسل در زمینه شبکه تلفن همراه ، این بار سرویس جدیدی توسط این شرکت برای دارندگان کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل فراهم شده است. "لطفأ با من تماس بگیرید!" عنوان این سرویس بسیار جالب است که به تازگی به جمع سرویس های ایرانسل پیوسته است. شما توسط این سرویس میتوانید به طور کاملأ رایگان ، پیام کوتاهی با مضمون "لطفأ با من تماس بگیرید!" را برای شماره مورد نظر خود ارسال کنید! این موضوع به ویژه در زمان هایی که شارژ کارت اعتباری شما و یا حتی زمان های قطعی شماره بسیار به کمک شما خواهد آم
تالیا را میتوان دومین اپراتور و نخستین شبکه مستقل تلفن همراه اعتباری در کشور نامید. تالیا با ارائه سرویس هایی با کیفیت مطلوب و همچنین قیمت مناسب توانسته است کاربران زیادی را جلب نماید. اندک زمانی است که خدمات فوق العاده ای به این سیم کارت ها افزوده شده است اما بسیاری از کاربران هنوز از آنها بی خبرند یا طریقه استفاده از این خدمات نوین را نمی دانند. این 11 سرویس جدید عبارتند از: اتصال به اینترنت ، کنفرانس تلفنی ، ارسال و دریافت ایمیل از طریق SMS ، نمایش محدوده پوشش شبکه ، پرینت مکالمات ، محدودیت تماسهای ورودی ، دریافت پیام های فرهنگی تبلیغاتی ، اطلاعات هواشناسی ، خرید اینترنتی کارت شارژ ، دریافت پیام صوتی و خرید کارت شارژ از طریق ATM ؛ در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه کار این 11 سرویس جدید بپردازیم. انتظار مکالمه ، نمایشگر ، انتقال مکالمه دریافتی به شخص دیگر و پیام کوتاه نیز 4 سرویس پیشین دیگر تالیا بودند که به بررسی آنها نیز خواهیم پرداخت.