موادلازم گوشت چرخ کرده=۲۵۰ گرم سیر = ۲ تا ۳ حبه رنده شده تلخون و مرزه = در صورت تازه بودن بک لیوان . اگر خشک بود یک قاشق غذاخوری پر فلفل دلمه ای =یک عدد بزرگ سیب زمینی = یک عدد بزرگ که به صورت نگینی خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره =به میزان لازم رب= یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه : گوشت و سیر و مرزه و ترخون و نمک و فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و به اندازه یک گردو مواد را گلوله ای میکنیم. پیاز را سرخ میکنیم و به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیمو بعد گوجه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیم پز شود .بعد گلوله های آماده شده را اضافه میکنیم و باز هم در ظرف را میبندیمو صبر میکنیم تا گلوله های گوشتی کمی به اصطلاح خودش را بگیردسپس رب را در یک لیوان آب جوش حل کرده و نمک میزنیم و به مواداضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد و در آخر کمی آبغوره به آن اضافه میکنیم. ( در صورت تمایل ) هنگام خوردن سیب زمینی سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم. این غذا را مانند خورشت ها با برنج میتوان خورد. ویرایش و تلخیص: آکاایران
طرز تهیه : گوشت و سیر و مرزه و ترخون و نمک و فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و به اندازه یک گردو مواد را گلوله ای میکنیم. پیاز را سرخ میکنیم و به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیمو بعد گوجه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیم پز شود .بعد گلوله های آماده شده را اضافه میکنیم و باز هم در ظرف را میبندیمو صبر میکنیم تا گلوله های گوشتی کمی به اصطلاح خودش را بگیردسپس رب را در یک لیوان آب جوش حل کرده و نمک میزنیم و به مواداضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد و در آخر کمی آبغوره به آن اضافه میکنیم. ( در صورت تمایل ) هنگام خوردن سیب زمینی سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم. این غذا را مانند خورشت ها با برنج میتوان خورد. ویرایش و تلخیص: آکاایران
روش تهیه :گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید.خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید.یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید . کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید . ازگوشت مرغ هم میتوانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم میشود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.
کوفته روسی ,طرز تهیه کوفته روسی ,روش تهیه کوفته روسی ,طرز پخت کوفته روسی ,آموزش پخت کوفته روسی ,مواد لازم برای کوفته روسی ,کوفته روسی خوشمزه ,دستور پخت کوفته روسی ,زمان پخت کوفته روسی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع کوفته
سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و کل مواد را ورز می دهیم. سپس از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر داشته و وسط آن را گود می کنیم...
مواد لازم:
سیب زمینی پخته 300 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز سرخ کرده 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ آب پز 3عدد
گشنیز و جعفری خورد شده 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
زرشک 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ خام 1عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آرد سوخاری، گردو، زعفران به میزان لازم
روش تهیه :
گوشت را با پیاز سرخ شده و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت خشک شود. سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را نیز به مواد اضافه می کنیم.در آخر سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و کل مواد را ورز می دهیم. سپس از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر داشته و وسط آن را گود می کنیم، وکمی زرشک و گردو داخل آن می ریزیم و کوفته را به شکل گرد در می آوریم.-کوفته ها را داخل تخم مرغ خام و سپس در آرد سوخاری می غلتانیم.کوفته ها را به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم تا خودشان را بگیرند تا به هنگام سرخ کردن وا نروند.کوفته ها را در روغن داغ، سرخ می کنیم و با سس قرمز و گوجه سرو می کنیم.
غذاهایی که با نان خورده میشوند، قدرت سیرکنندگی بیشتری دارند. بنابراین، اگر قصد کاهش وزن دارید، بهتر است غذاهایتان را، البته با حداقل کالری، با نان میل کنید....
ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم...
برای آشپزی آکا ▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم؛ ▪ پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد؛ ▪ تخم مرغ: ۲ عدد؛ ▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی؛ ▪ سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد): ۲ حبه؛ ▪ آرد: یک قاشق غذا خوری پر؛ ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ ▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان.
● طرز تهیه: - ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. - ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. - در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچۀ خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
- ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم. - در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایۀ آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم.
- می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.
●
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا ▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم؛ ▪ پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد؛ ▪ تخم مرغ: ۲ عدد؛ ▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی؛ ▪ سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد): ۲ حبه؛ ▪ آرد: یک قاشق غذا خوری پر؛ ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ ▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان.
● طرز تهیه: - ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. - ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. - در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچۀ خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
- ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم. - در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایۀ آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم.
- می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.