* برای مزهدار کردن ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را فیله کنید و در شیر و پیاز خلالی خرد کرده به مدت 3 ساعت بخوابانید. سپس در آبکش بریزید، با نمک و فلفل مزهدار کنید، در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
* برای آن که بوی ماهی از دست زدوده شود بهتر است دستهای خود را با محلول سرکه و آب و یا آب و نمک بشویید.
* آردبرنج را با آب مخلوط کنید و زمان جوشیدن شیر، مخلوط را به آن اضافه کنید. کره و شکر را نیز اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه روی حرارت کم بپزد.
* زمانی که مواد غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و گلاب را به آن اضافه کنید و بگذارید خنک شود. می توانید با کمی پودر گل محمدی روی پودینگ را تزئین کنید.
سوفله واژهای فرانسوی به معنای پف کردن و بالا آمدن است. در تهیه سوفله همیشه زرده و سفیده تخممرغ از هم جدا میشوند. یکی از دلایل اصلی پف کردن سوفله، جدا هم زدن سفیده تخممرغ است که اگر با کمی نمک همراه باشد پف خوبی به آن میدهد.
سوفلهها را میتوان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برایتان در نظر گرفتهایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست میکنند و در این نوع سوفلهای که دستورش را برایتان گذاشتهایم، سوفله را در خود پرتقال درست کردهایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرفهایی به اسم «رمکین» هم درست میکنند.
در صورتی که شما نیز از یکی از مدل های گوشی های سونی اریکسون استفاده میکنید ، به مشکل آزار دهنده ای که هر از چند گاهی پیش میاید برخورد کرده باشید. به این شکل که به هنگام باز کردن یک عکس یا فایل صوتی و استفاده از گزینه "استفاده به عنوان" گوشی شما خاموش و روشن (ریست) میشود